DeveloperWeek Enterprise 2022

DeveloperWeek Enterprise 2022

DeveloperWeek Enterprise Conference – це понад 3000 професіоналів корпоративної розробки, зібраних на дводенну конференцію та виставку, присвячену технологічним інноваціям та тенденціям, про які мають знати корпорації.

Теми включатимуть: DevSecOps, організацію команд розробників, тенденції DevTech, мікросервіси, контейнери, Kubernetes та багато іншого.

 

Лідерство та управління розробниками

Від груп та парного програмування до управління організаційними ресурсами в інженерних відділах — як організувати команди розробників?

 

Тенденції корпоративних технологій

Ми чуємо від інноваційних компаній: які технологічні тренди їм подобаються? Від гібридних хмар та власних хмарних технологій до цифрових інновацій та оновлень мов програмування — про які технологічні знати?

 

DevSecOps та корпоративна безпека

Безпека програмного забезпечення у хмарі вимагає нової ери DevSecOps. Якими є передові практики та технології безпеки для реалізації DevSecOps на ранніх етапах життєвого циклу розробки?

 

Великі дані та штучний інтелект

Корпорації керують та аналізують терабайти та петабайти великих даних. Які найуспішніші варіанти використання моделей аналітики, машинного навчання та науки про дані у ваших великих даних? Які технології можуть полегшити ці варіанти використання?

 

Архітектура мікросервісів

Корпорації, які хочуть запровадити мікросервіси, мають ухвалити ключові архітектурні рішення про перехід від монолітних до децентралізованих сервісів. Історії успіху корпорацій та постачальників технологій.

 

Контейнери

Дізнайтеся у технічних керівників про проблеми контейнерів, kubernetes та переносимості, а також про історії успіху їх впровадження в компанії.


Теги :