API World 2022

API World 2022

API World 2022 — найбільша у світі конференція з технології API.

На конференції вам буде надано можливість приєднатися до великої кількості керівників, інженерів, архітекторів програмного забезпечення на найбільшому у світі заході присвяченому API та мікросервісам, який проводиться вже 10 років!

Про світ API

API стали мейнстримом, і ваша компанія, швидше за все, вже публікує або використовує API.

API World — найбільша у світі конференція та виставка за даною технологією, метою якої є просування API. Конференцію API World Conference and Expo було створено з метою виступити посередником між бізнесом та спільнотою розробників, постачальників та споживачів API. Ця подія підійде для програмістів, стартаперів або підприємств, які використовують або надають API.

Для чого?

У виставці братимуть участь понад 3500 кваліфікованих керівників, інженерів, розробників та потенційних партнерів з інтеграції, які відвідають API World, щоб спілкуватися з постачальниками API, навчатися, спілкуватися та будувати відмінні API та додатки. Тепер, коли API знаходяться в центрі уваги кожної великої технологічної компанії, кожен розробник, інженер та ІТ-керівник повинен використовувати API-орієнтований підхід до створення веб-додатків та мобільних додатків, а особи, які приймають рішення в галузі ІТ, повинні розуміти свої технологічні рішення як рішення щодо інтеграції.

Для кого?

Постачальники API
API World 2022 — це більше, ніж просто місце для спілкування з розробниками та покупцями. Ви можете зв'язатися з тисячами постачальників API, а також із сотнями технологічних компаній, зацікавлених у партнерстві з інтеграції.

Користувачі API
Споживачі API перестали відвідувати спільні конференції з програмного забезпечення бізнесу. Розумні компанії підключаються до технологічних продуктів через API. Ці учасники дізнаються про варіанти «DaaS», «IaaS», комунікаційних API та десятки інших.