Odoo 16: функції, яких вам не вистачало

Odoo 16: функції, яких вам не вистачало

База знань.

Модуль дуже схожий на центр обміну знаннями або інформацією, що є найбільш затребуваною функцією в Odoo 16. Співробітники можуть додавати ділові пропозиції, створювати важливі документи та ділитися ними зі своїми колегами, що принесе користь усім.

Користувач може розділити свої документи: Вибрані, Робочі та Особисті.

 

Бухгалтерський модуль.

Модуль обліку в Odoo 16 був покращений за рахунок додавання декількох нових інструментів та функцій. Функція «Попередження» дозволяє вам негайно контролювати кредитні обмеження клієнтів для продажу та виставлення рахунків.

Сертифікат автентичності, контакти, записи тощо можна легко імпортувати в інтегровану систему Odoo.

 

Конструктор сайтів

Odoo 16 об'єднав як інтерфейсну, так і внутрішню частину модуля «Веб-сайт», щоб забезпечити ідентичний інтерфейс користувача та додаткові можливості налаштування.

Це покращить користувальницький досвід створення та налаштування веб-сайту без знання жорсткого кодування.

 

MRP модуль

Одним з найбільш важливих елементів MRP є можливість користувачів об'єднувати та розділяти виробничі замовлення, що забезпечує безперешкодне керування виробництвом та добре організоване планування.

Використовуючи посилання, надане із Замовленням на продаж, клієнт може стежити за статусом виробничого процесу цього продукту.

 

Модуль інвентаризації

Підприємства зможуть розміщувати відкладені замовлення та отримувати товар від основного постачальника, а не скасовувати замовлення кожного разу, коли товар позначається як «немає». Нове оновлення Odoo 16 автоматично оброблятиме такі замовлення, зменшуючи плутанину.

 

Модуль e-mail маркетингу

У Odoo 16 тепер ви можете змінювати глобальні властивості вашого списку розсилки по одному, не вдаючись до інтеграції.

Нова версія також дозволить клієнтам розробляти свіжі та унікальні шаблони електронної пошти на основі попередніх шаблонів для спрощення маркетингу електронною поштою.

 

На цьому майбутні функції Odoo 16 не закінчуються, є величезний список очікуваних та дивовижних функцій. Ці оновлені та нові функції допоможуть спростити робочий процес, незалежно від того, до якої галузі ви належите.


Теги :